Behandelingen

Permanente ontharing - VPL

Je bent op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haargroei. Wij bieden een doeltreffende methode. We hebben de markt van definitieve ontharing grondig onderzocht en verschillende systemen getest.  
We zijn we er van overtuigd dat we de meest innovatieve en doeltreffende methode aanbieden: Energist Ultra plus VPL.

Waarom twijfel jij nog over permanente ontharing ?

Gelaatsverzorging 

Heeft u graag een mooie stralende huid maar geniet u ook graag van wat me time? 

In ons salon werken we met professionele cosmetica producten van 

Diego Dalla Palmaprofessional. 

Diego Dalla Palma streeft naar optimale huidverbetering in een ontspannen lichaam en geest. 

Wij streven ook naar de beste service met kwalitatieve producten in een ontspannen sfeer. 

Per behandeling hebben wij een aangepaste massage die u helemaal tot rust laat komen en de werking van de producten optimaliseert. 

Thuis heb je vaak niet de tijd of de energie om je huid goed te verzorgen. Daarom staan wij klaar om een behandeling naar jouw keuze of noden aan te bieden!

 

Medische pedicure

Bij voetklachten wordt met de klant besproken welke aandoeningen in het salon kunnen behandeld worden om pijnpunten weg te nemen en bij meer specifieke aandoeningen wordt er doorverwezen naar een podoloog, dermatoloog of orthopedist.

Het doel van de gespecialiseerde voetverzorging is steeds de pijn verlichten, genezing bewerken en het rendement van de voet verhogen. 

Elke pedicure wordt afgesloten met een deugddoende voetmassage en een aangepaste voetcrème van Footlogix.

Ontharingen

Je bent het beu om te scheren. Je wil een zachte huid, dan kan je opteren voor een ontharing met suikerwax van Alexandria alsook de klassieke striphars en filmhars van het merk Depilève.

 

Last van ingegroeide haartjes, een gevoelige huid, irritatie en roodheid dan is suikerwax waarschijnlijk de beste optie voor u. De pasta bestaat uitsluitend uit water, suiker en citroen. Volledig natuurlijk en vegan.